Приветствие за празниците от кмета на община Горна Малина инж. Ангел Жиланов

Скъпи жители, гости и приятели на община Горна Малина,

В навечерието на най-светлите  празници,  всички ние очакваме  чудото на Рождеството.  Когато то  достигне  до  всеки от нас,  дните ни са изпълнени с повече усмивки, добри дела и надежда за бъдещето.

Нека чудната светлина на Рождеството да огрее домовете и сърцата ни, за да вярваме повече, да обичаме повече и да успяваме заедно.

Последните дни на всяка година са дни на равносметка за постигнати успехи или нереализирани възможности.

За всички нас,  2020 година беше година на изпитание.

Всички участваме в битката срещу корона вируса.

Тази битка   кали характерите ни, направи ни по-силни и уверени, че заедно ще успеем и ще преодолеем това страшно изпитание.

Нека изпратим 2020 година с достойнство и посрещнем новата 2021 година с вяра и оптимизъм за ново начало,  с доброта в сърцето, светлина в душата, топлина в домовете ни  и надежда за всички.

Да си пожелаем 2021 година да е силна и много успешна, да е мирна, плодородна и благодатна! И най-важното  – да сме здрави, да даряваме и получаваме много обич и подкрепа, да мечтаем и винаги да се борим за мечтите си.

Скъпи приятели,

Нека всеки ден от новата година е слънчев и цветен, изпълнен с надежда и вдъхновение, с вяра и оптимизъм, за да преодоляваме предизвикателства и проблеми, а делата ни да бъдат благословени!